Ab Energizer

Met de Ab Energizer rekent u zonder enige inspanning af met een slappe   buikwand of ontsierend buikje

Met de Ab Energizer rekent u zonder enige inspanning af met een slappe buikwand of ontsierend buikje

Wat is de Ab Energizer

Snel een stevige en platte buik.

Met de Ab Energizer rekent u zonder enige inspanning af met een slappe buikwand of ontsierend buikje. Door slechts 10 minuten per dag deze professionele figuurverbeteraar z’n dynamische werk te laten doen, verkrijgt u op klinisch verantwoorde wijze binnen 3 tot 6 weken een stevige, platte buik. En binnen 2 tot 3 maanden komt de begeerde "wasbord"-look in volle glorie bij u te voorschijn.

Deze wetenschappelijk uitgeteste methode staat niet alleen garant voor een stevige buik, maar ook voor en beter, slanker figuur en een gezonde conditie. Met de Ab Energizer laat u ook uw cellulitis verdwijnen.

Hoe werkt de Ab Energizer

De Ab Energizer werkt met zachte, elektronische impulsen, die naar de spieren worden doorgegeven met de speciale band die u op buik, heupen, billen, dijen of armen bevestigt. Deze impulsen laten uw spieren ritmisch samentrekken en ontspannen. En dit terwijl u zit, ligt of loopt. Een training van 10 minuten met de Ab Energizer heeft hetzelfde effect als 600 sit-ups (buikspier-oefeningen).
De 12 ingebouwde trainingsprogramma’s stimuleren de spierdichtheid en bloeddoorstroming. Op die manier wordt de hardheid van de spieren aanzienlijk vergroot.

Andere fitnessapparaten in deze categorie zijn:
Ab Circle Pro 12
Ab-Coaster
Ab-Doer
AbTronic (en X2)
Cardio Twister
Sculptor Body Massager
Zumba

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Thuis Fitness met de tags . Bookmark de permalink.