Acai Extract 4:1 (Source Naturals)

Acai Extract 4:1 is een Super antioxidant uit Brazilie

Acai Extract 4:1 is een Super antioxidant uit Brazilie

Wat is Acai Extract 4:1 (Source Naturals)

Acai Extract 4:1 is een Super antioxidant uit Brazilie

Acai Extract van Source Naturals is een bes afkomstig van een Palm uit de  regenwouden van het Amazonegebied. Deze Acai bes wordt door de Braziliaanse bevolking al duizenden jaren gebruikt en op natuurlijke wijze geoogst. Acai is de enige bes op de markt die van zichzelf de essentiële voedingsmiddelen bevat.

Acai bevat het hoogste niveau van natuurlijke antioxidanten verkrijgbaar op de markt; studies tonen aan dat Acai 33 keer meer antioxidanten bevat dan rode wijndruiven.

Hoe helpt Acai Extract bij het afvallen ?

  • De Omega vetzuren in de Açai bes versnellen de stofwisseling. Een snellere stofwisseling betekent dat het lichaam meer calorieën verbrandt.
  • De Açai bes helpt bepaalde lichaamsfuncties beter te functioneren: voedingsstoffen worden sneller geabsorbeerd en dat zorgt ervoor dat je lichaam in staat is vet beter te verbranden.
  • De Açai bes helpt het lichaam vet dat opgeslagen is in het lichaam om te zetten in energie. Meer energie betekent dat je meer zin hebt om actief te worden.
  • De anti-oxidanten die in de Açai bes worden aangetroffen vergroten je doorzettingsvermogen. Je kunt dus langer afslankoefeningen doen of sporten zodat je sneller af kunt vallen.
  • [WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Overige pillen met de tags . Bookmark de permalink.