Alpha-Omega VoedingsPlan

Alpha-Omega VoedingsPlan

Wat is het Alpha-Omega VoedingsPlan

Het Alpha-Omega VoedingsPlan is opgebouwd uit een viertal perioden.
In drie hiervan worden, in meerdere of mindere mate, maaltijdvervangers gebruikt.
Daarnaast krijgt u in alle fasen van het dieet voedingssupplementen die het hongergevoel zullen onderdrukken en die ervoor moeten zorgen dat u weer in een goede voedingstoestand komt.

De vier fasen van het Alpha-Omega VoedingsPlan:

A. De intake
Vóórdat u deelneemt heeft u een gesprek met de arts aan de hand van de door u ingevulde vragenlijst. Deze doet een aantal metingen. Samen met u wordt uw streefgewicht bepaald.

B. De Start
Dit is een bijeenkomst met nieuwe starters om u precies te vertellen hoe u de volgende maanden uw voedingspatroon moeten aanpassen. U begint dan met 2 reinigingsdagen waarbij u 4x per dag een maaltijdvervanger gebruikt.

C. De Alpha Afslankfase (de koolhydraatfase)
Deze fase duurt 16-20 weken. Nu gebruikt u 6 dagen 2 maaltijdvervangers en 1 maal een gewone maaltijd waarbij u zoveel mag eten als de BIA meting heeft aangegeven.

D. De Alpha Herstelfase: (de eiwitfase)
Deze fase duurt minimaal 8 weken, maar zal meestal ook 16-20 weken duren bij flink overgewicht. In deze fase gaat u heel anders eten. U gebruikt nu andere voedingssupplementen die u langer blijft gebruiken om uw hormoon balans weer in orde te krijgen. Deze fase vormt de basis voor een uiteindelijk stabiel gewicht. Nu leert u geleidelijk vaker te gaan eten en ook weer naar uw lichaam te luisteren.

Iedere 14 dagen komt u terug voor een controle op het spreekuur.  Om de 6 weken volgt een individueel consult met weer een BIA meting.

Hiernaast berust het dieetprogramma nog op 3 andere pijlers, te weten:

  1. Het Omega Plan
    Dit is de basis van het voedingsadvies. Het wordt onderbouwd door enkele honderden wetenschappelijke studies en zorgt voor een betere gezondheid na het afvallen en verhoogt de kwaliteit van leven aanzienlijk.
  2. Beweging
  3. Gedragsverandering

Andere diëten in deze categorie zijn:
Babyvoeding dieet
Het BCM Dieet
Be In Shape (Ollyxa)
Biamed
Cambridge
Diet SKN
Ease4Life Proteïnedieet
FitShape
Herbalife
Hollywood Cookie Diet
Prodimed
Prodiet Protëine dieet
Slimfast
Weight Care

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.