American Fat Burner

American Fat Burner

Wat is American Fat Burner

Afslanken met American Fat Burner maakt het niet noodzakelijk om je aan een dieet te houden, waarbij het eten zorgvuldig is uitgewerkt in een dagelijks menu. Het komt er simpel op neer dat je gewoon verantwoord eet en regelmatig beweegt. Daarnaast neem je American Fat Burner 15 minuten voor iedere maaltijd in en het gewenste resultaat wordt behaald.

American Fat Burner bevat de volgende ingrediënten:

  • Acai bes
  • L-Carnitine
  • Groene thee
  • Taurine
  • HCA

Hoe werkt American Fat Burner

De werkzame bestanddelen in American Fat Burner hebben alle tot doel om het vet, dat in uw lichaam is opgeslagen, snel te verbranden. Doordat de werkzame stoffen snel in het lichaam worden opgenomen merkt u al na enige dagen dat u méér energie, u voelt zich minder “opgeblazen”, heeft nagenoeg géén hongergevoel meer en het fijne gevoel dat u minder weegt dan voorheen begint zich van u deel te maken.

Gebruiksaanwijzing American Fat Burner

Voeg de inhoud van van een sachet toe aan een flesje met 500 ml water en schud tot het poeder volledig is opgelost. Drink steeds de inhoud van een flesje met afslankdrank 15 minuten voor een maaltijd op tijdens het sporten. Gebruik voor een optimaal resultaat dagelijks de inhoud van drie sachets, verdeeld over de dag zoals hiervoor aangegeven, gedurende tenminste twee maanden.

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Overige pillen met de tags . Bookmark de permalink.