BenFit.nl

BenFit.nl

Wat is BenFit.nl

BenFit.nl is een voedingspatroon en levensstijlprogramma dat je kunt volgen bij fitnesscentra, personal training- en afslankstudios en via een online coach.

Het programma is bedoeld voor iedereen die op een punt in zijn leven staat dat hij gezonder wil gaan leven. De behoefte aan een gezondere levensstijl kan verschillende oorzaken hebben. Voor de één is dat overgewicht, voor de ander kan dat een lusteloos gevoel zijn of bijvoorbeeld het ontstaan van lichamelijke ongemakken.

Met het BenFit.nl programma wat 12 weken duurt, ga je onder begeleiding van een coach aan de slag met jouw levensstijl. Je wordt begeleid op het gebied van voeding, met behulp van voedingslijsten die specifiek voor jou worden samengesteld en dus optimaal zijn afgestemd op jouw lichaam.

Het BenFit.nl voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin kan mee eten. Wat je misschien nog wel het meest zal verbazen, zijn de hoeveelheden die je mag eten! Je zult merken dat je absoluut geen honger hoeft te lijden om op gewicht te komen én te blijven. Het gaat erom dat je op de juiste momenten de juiste hoeveelheden eet, afgestemd op jouw lichaam. Kortom; gezond en verantwoord afvallen op basis van een gebalanceerd voedingspatroon/ eetpatroon.

(Bron en meer informatie: www.benfit.nl)

Andere diëten in deze categorie zijn:

Afvallen in balans
Bailine
Balans Slankclub
Boddieplan
Bodyclinics
Body Control
Bodymince
Curves Fitnesscentra
Diëtist(e)
Diplan
Doxys Online Voedingscoach
Dream Line
EGA Nederland
Gewichtsconsulent(e)
Herbalife
Karin de Zoete Gewichtskliniek
Ladyline
Margriet streep je slank
Mentale Dieet Plan
Metabolic Balance
New Figure
NewFysic
New Habits
NewNrgy Online
Previtas (Dr. Frank dieet)
Slank-klup
Slender You
Sonja Bakker
UniqueSlim
VirtuaGym
Weegclub
Weg met de weegschaal
Weet hoe je eet
Weight & Mind
Weight watchers

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.