Bio HCG+

Bio HCG Afslankkuur
Wat is de Bio HCG+

Bio HCG+ is te vergelijken met de originele HCG Kuur. Het bevat echter geen hormonen en wordt niet via injecties ingebracht.

Als je Bio HCG+ volgt, neem je dagelijks (24 dagen) een ampul vloeistof onder je tong in en volg je een 500 calorieën dieet. Je wordt begeleid door ervaren en gecertificeerde Bio HCG consulenten.

Met Bio HCG+ kun je in 24 dagen 8-12 % van je lichaamsgewicht kwijtraken.

Sommige Bio HCG+ consulenten bieden wekelijks aan om je te laten wegen. Het contact en de begeleiding is dan intensiever dan als je hier niet voor kiest.

Het Bio HCG+ dieet

Bio HCG Fase 1
Door het innemen van de Bio HCG vloeistof, stijgt je stofwisseling. Je volgt 24 dagen lang een dieet van 500 calorieën. Net als bij de originele hcg zorgt de vloeistof ook voor een vermindering van het hongergevoel.

Bio HCG Fase 2
Tijdens fase 2 leer je een gezond eetpatroon aan waardoor je gewicht zal stabiliseren. Het eetpatroon bestaat uit veel eiwitten en weinig koolhydraten.

Bio HCG Fase 3

Fase 3 is een vervolg op fase 2. Je leert een levensstijl aan met goede en gezonde eiwitten, koolhydraten en vetten waardoor je je gewicht makkelijk in balans kunt houden. Deze fase wordt ook gekenmerkt door regelmatig te bewegen.

Andere diëten in deze categorie zijn:
HCG
HCG Tabletten
HCG Spray+

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in HCG met de tags . Bookmark de permalink.