Bio Vitas Afslank pakket

Bio Vitas Afslankpakket

Wat is het Bio Vitas Afslank pakket

Wilt u graag gewicht verliezen, maar lukt dit niet of slechts met zeer veel moeite? Dan is het mogelijk dat uw inname van omega-3 vetzuren, vitaminen en mineralen aan de lage kant is. Het is namelijk gebleken dat mensen met een hoge inname van essentiële voedingsstoffen, makkelijker gewicht verliezen en afslanken.

De schildklier speelt hierbij ook vaak een belangrijke rol. De schildklier regelt het metabolisme en indien de schildklier over onvoldoende voedingsstoffen beschikt, produceert deze minder schildklierhormoon.

Biovitas.nl gebruikt alleen supplementen die volledig orthomoleculair samengesteld zijn. Hierdoor bent u gegarandeerd van een goede opname en werkzaamheid van de stoffen die in het product zitten.

Met het Biovitas Afslankpakket haalt u het beste uit uzelf – op natuurlijke wijze.

Bio Vitas Afslank pakket bevat de volgende producten:

  • BIO Omega: Één tot drie gel capsules per dag innemen bij de avondmaaltijd. Aanbevolen dagelijkse dag dosring niet overschrijden.
  • BIO Green: Als voedingssupplement 1 theelepel (=2 g) BIO Green vlak voor de maaltijd innemen met water of vruchtensap. 1 tot 3 maal daags. Oplossen in bijvoorbeeld een glas water.
  • BIO PH: Twee maal daags half schepje een uur voor de maaltijd, tenzij anders aanbevolen door een deskundige. Oplossen in bijvoorbeeld een glas water.

Wat is Bio Vitas
Biovitas.nl heeft een serie gezondheidspakketten samengesteld gericht op verschillende gezondheidssituaties. Deze pakketten vormen een aanvulling op uw dagelijkse voeding.
De pakketten bestaan uitsluitend uit de allerbeste supplementen en zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van voeding en gezondheid.
Bij ieder Gezondheidspakket worden ook lifestyle adviezen gegeven. Deze adviezen maken een integraal onderdeel uit van het pakket en een zo goed mogelijke naleving van deze adviezen zal het effect van de pakketten nog eens aanzienlijk vergroten.

(bron en meer informatie: www.biovitas.nl)

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Overige pillen met de tags . Bookmark de permalink.