Biogenetische afslankhemdje

Het Biogenetische afslankhemdje

Wat is het Biogenetische afslankhemdje

Het Biogenetisch afslankhemdje bestaat uit een uiterst flexibel weefsel van 75% nylon en 25% spandex. Het sluit nauw bij het lichaam aan (tot over de billen), maar is comfortabel genoeg om mee te rekken met alle bewegingen. Het weefsel is geheel bezet met gehalveerde keramische zuurstofhoudende balletjes, die een enorme hoeveelheid F.I.R. (Far Infrared Rays) verspreiden. De Biogenetische energie uit de F.I.R. wordt rechtstreeks opgenomen door de huid, de onderhuidse weefsels en de bloedvaten aan de oppervlakte van het lichaam.

Dit heeft een zeer versnelde stofwisseling tot gevolg, waarbij toxiden en andere afvalstoffen versneld uit de weefsels worden verwijderd. Met het toenemende metabolisme worden de vetreserves van het lichaam vrijwel meteen aangesproken.
Je begint dus direct af te slanken zodra u het Biogenetisch afslankhemdje aantrekt. Je slankt bovendien ook af op die plaatsen die niet door het hemdje worden bedekt, zoals dijen en armen! De afslankcapaciteit loopt afhankelijk van je lichamelijke gesteldheid en je voedingsgewoonten uiteen van een paar pondjes per week tot veel kilogrammen per maand. 

Je kunt het Biogenetisch afslankhemdje als onderhemdje dragen, maar ook als gewoon ondergoed. Voor het beste en snelste resultaat kun je het hemdje de hele dag dragen, zelfs ’s nachts in bed. Het Biogenetisch afslankhemdje wordt geleverd in de kleur ecru.

Andere producten in deze categorie zijn:

Acupress afslankring
Afslankbody
Dieetpleisters (afslankpleisters)
Afslankslippers
Bio Health Chip
Equmen van Shapewear
Hoge afslankbroek Evolution
Naadloze hoge afslankbroek Response
Microcapsule Bermuda’s
Resocard Diet
Slankbroekjes
Slim’n Lift broekjes

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Afslankkleding met de tags . Bookmark de permalink.