Bios Life Slim

Bios Life Slim

Bios Life Slim

Wat is Bios Life Slim

Bios Life Slim combineert twee unieke mechanismen die de vetcellen openzetten om het vet af te geven aan het bloed en onze lichaamseigen vetverbrandingsmachine aanzetten.

Het grootste deel van Bios Life Slim wordt gevormd door viskeuze oplosbare voedingsvezels.

Oplosbare voedingsvezels verlagen de consumptie van voedsel en dus ook van koolhydraten uit het voedsel. Verder zorgen vezels voor de verlaging van de glycemische index van het voedsel. De glycemische index is een maat voor de hoeveelheid en het gemak waarmee koolhydraten geabsorbeerd worden uit ons voedsel.

Lagere insulinewaarden zorgen voor een vrijgave van vet uit de vetcellen zodat dit gebruikt kan worden als energiebron. Dit is het eerste belangrijke mechanisme dat door Bios Life Slim bewerkstelligd wordt.

Het tweede mechanisme wordt mogelijk gemaakt door een nieuwe component die we Unicity 7X noemen.
Het unieke aan dit ingrediënt is dat het het verloren signaal van overmatig vet in ons bloed reactiveert.
Als u Bios Life Slim neemt, zult u de reactivering van dit vetsignaal meteen merken doordat u niet langer naar calorieën hunkert. Dat komt doordat u hersenen weten dat u genoeg gegeten hebt en het hongersignaal onderdrukt wordt.

Het tweede, meer lange-termijn effect van het aanzetten van het vetsignaal bij de vetcellen is dat de vetcellen gestimuleerd worden om vet af te geven aan het bloed om als energiebron gebruikt te worden. Deze twee effecten samen vormen het unieke mechanisme van Bios Life Slim.

Als bonus worden uw honger en verlangen naar eten onderdrukt.

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Overige pillen met de tags . Bookmark de permalink.