Body Buffing/ Body Contouring

Het 5 Factor Dieet

Wat is Body Buffing en Body Contouring

Body Buffing en Body Contouring is een scrub en creme van Herbalife. De producten hebben 2 verschillende functies:

Body Buffing Scrub:
•Verzacht de huid en maakt haar gladder
•Bevordert de natuurlijke celvernieuwing van de huid

Body Contouring Crème
•Bevat meervoudige zuren uit vruchten en planten
•Zorgt in combinatie met andere speciaal samengestelde

Herbalife Body Buffing scrub
Herbalife Body Buffing Scrub met jojoba-olie reinigt de huid en zorgt dat de natuurlijke celvernieuwing (peeling proces) van de huid sneller verloopt. Gebruik het regelmatig tijdens of na het douchen voor een soepele huid die zijdezacht aanvoelt.

Deze scrub is speciaal samengesteld om de huid glad en zacht te maken. Ook helpt hij het celvernieuwingsproces te versnellen. De scrub is ook geschikt voor de gevoelige huid. De dode huidcellen worden op een verantwoorde manier verwijderd, waardoor de huid er gezond en fris uit gaat zien. Samen met de Body Contouring crème is dit een perfecte combinatie van producten om cellulitis van de buitenkant aan te pakken. Daarnaast kunt u dit combineren met de Formule 3 cell-u-loss tabletten die van binnenuit de cellulitis helpt verminderen.

Herbalife Body contouring crème
Deze crème maakt de huid strak en glad. De basis ervan zijn zuren van diverse vruchten en planten. Deze plantaardige, citroen- en wijnsteenzuren zorgen samen met andere geselecteerde ingrediënten voor een betere doorbloeding van de huid en een mooiere teint. Samen met de Body Buffing Scrub is dit een perfecte combinatie van producten om cellulitis van de buitenkant aan te pakken.

Daarnaast kunt u dit combineren met de Formule 3 cell-u-loss tabletten die van binnenuit de cellulitis helpt verminderen.

Na het peelen met de Herbalife Body Buffing scrub kan uw huid de Body Contouring crème veel beter opnemen. De met Ginkgo en meerwaardige zuren verrijkte crème heeft een heerlijke frisse geur. ’s Ochtends en ’s avonds zacht inmasseren voor een veerkrachtige huid met een betere structuur. Helpt de huid gladder en strakker te worden voor een jongere uitstraling. Hydrateert de huid. Ingrediënten zijn onder meer meerwaardige zuren gewonnen uit vruchten en planten om de structuur en veerkracht van de huid te verbeteren.

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Producten die Cellulite bestrijden met de tags , . Bookmark de permalink.