Body Control (with Gerarda)

Body Control (with Gerarda)

Wat is Body Control (with Gerarda)

Body Control is een franchise organisatie op het gebied van afslanken.

De Body Control formule biedt behandelingen op het gebied van afslanken, huidversteviging en figuurcorrectie. De vestigingen werken met:

  • Myo-balance;
  • Nutrition-lijn voedingsproducten;
  • lymfebehandelingen met de Lymfo-balance;
  • Kaneelwraps

Myo-balance
De Myo Balance is een apparaat ontwikkeld door twee Britse wetenschappelijke autoriteiten op het gebied van medische elektronica. Het is een afslanksysteem, welke eenvoudig een direct signaal naar de spieren stuurt om die aan te zetten tot contractie. Het signaal echter bezorgt geen energie naar de spieren om de spieren hun taak te laten doen. Maar de spieren gebruiken het opgeslagen vet als brandstof. Dit resulteert in het verbranden van vet en het verliezen van centimeters. De afvalstoffen worden opgenomen door de bloedbaan en de lymfebanen van uw lichaam.

Een behandeling duurt slechts 17 minuten en staat gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. Afhankelijk van de gekozen spiergroepen, zijn de contracties vergelijkbaar met 300 sit-ups en 400 dijbeen spieroefeningen.

Nutrition-lijn voedingsproducten
Om afslanken zo gemakkelijk en succesvol mogelijk te maken, heeft Body Control een groot assortiment proteïnerijke voedingsproducten, variërend van maaltijdrepen, brood en snacks, tot aan soepen en shakes.

Lymfo-balance
De Lymfo-balance richt zich op het lymfestelsel. Met de Lymfo-balance is het mogelijk het lymfestelsel door te meten en eventuele blokkades te constateren. Blokkades kunnen verantwoordelijk zijn voor een slechtere vochtafvoer, voor een slechtere afvoer van onze gifstoffen, een slechtere verbranding.

Kaneelwrap
Kaneelpakking oftewel de aroma-wikkelmethode is een methode voor het verbeteren van de huid. Kaneelcreme zorgt, i.c.m. de speciale wikkelmethode (wrapping), voor de afbraak van overtollig vet, de bestrijding van cellulitis en striae, een betere doorbloeding van de huid en verwijdering van toxische stoffen. Tevens bevordert het de positieven effecten op figuurcorrectie.

Andere diëten in deze categorie zijn:

Afvallen in balans
Bailine
Balans Slankclub
Ben Fit
Boddieplan
Bodyclinics
Bodymince
Curves Fitnesscentra
Diëtist(e)
Diplan
Doxys Online Voedingscoach
Dream Line
EGA Nederland
Gewichtsconsulent(e)
Herbalife
Karin de Zoete Gewichtskliniek
Ladyline
Margriet streep je slank
Mentale Dieet Plan
Metabolic Balance
New Figure
NewFysic
New Habits
NewNrgy Online
Previtas (Dr. Frank dieet)
Slank-klup
Slender You
Sonja Bakker
UniqueSlim
VirtuaGym
Weegclub
Weg met de weegschaal
Weet hoe je eet
Weight & Mind
Weight watchers

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.