Body Sense

Body Sense

Wat is Body Sense

Body Sense is geschikt voor vrouwen die willen leren luisteren naar hun eigen lichaamssignalen. Daarnaast is het belangrijk dat je goed op calorieën kunt letten en suiker kunt laten staan. Dit dieet werkt bovendien goed voor vrouwen die last hebben van eetaanvallen.
Deze methode leert je te luisteren naar je lichaam en in je eigen tempo af te slanken. Het ideale lichaamsgewicht is het gewicht dat echt bij je past. Daarnaast houdt dit dieet rekening met de maandelijkse hormonale veranderingen die plaatshebben in het vrouwenlichaam.

Body Sense
Het Bodysense Dieet bestaat uit drie fasen die zijn gekoppeld aan de menstruatiecyclus.
Zo kan je in de eerste fase met minder calorieën af, terwijl er ook rekening wordt gehouden met de momenten waarop je meer eetlust hebt. Om lichaam en geest op dezelfde golflengte te brengen, houd je een zogenaamd body-dagboek bij. Daarin houd je allerlei zaken bij over je voeding, je gevoelens en je gedachten om daar uiteindelijk verbanden tussen te leggen. Deze afslankmethode richt zich op grote hoeveelheden voedingsmiddelen die maar weinig calorieën bevatten. Zo mag je grote hoeveelheden fruit en groente. Daarnaast staan er volkoren producten op het menu en eet je kleine porties vet. De bedoeling is dat je langzaam en bewust eet, zodat je beter aanvoelt wanneer je verzadigd bent. Het afslanken gaat niet snel, maar op een natuurlijke manier waarbij jij je goed voelt.

Andere diëten in deze categorie:
Bioklok dieet
Kilokiller (Vrouw 45+)
Modifast Laboratoires 45+ Slanke Lijn

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Dieet voor vrouwen met de tags . Bookmark de permalink.