Capsiplex

Capsiplex

Wat is Capsiplex

Capsiplex is een nieuw afslankproduct in Nederland gebaseerd op capsicum extract ofwel peperextract.

Bekendheden als Brad Pitt en Jennifer Lopez zouden grote fan zouden zijn van Capsiplex.

Hoe werkt Capsiplex
Capisplex heeft peperextract als het actieve ingrediënt.
Capsicum Extract vermindert de eetlust, verhoogt het metabolisme, verbrandt calorieën, vermindert lichaamsgewicht en vermindert lichaamsvet.

In de afgelopen 30 jaar hebben verschillende onderzoeken het enorme potentieel van rode hete pepers en Capsicum als een veilige en effectieve voedingingrediënt voor gewichtsbeheersing aangetoont.

Aangezien dit extract in hete pepers voorkomt is het belangrijk om dit extract veilig in de maag te krijgen. Om het werkelijke afslankeffect te hebben zou men 10 gram rode pepers moeten eten en dan wel elke dag en dit volhouden voor een aantal weken. Een andere optie is het innemen van een geconcentreerde vorm van capsicum extract, maar gezien het zeer hete-effect van capsicum, kan dit hoge irritaties geven in de darmen en maag. Daarnaast kan het irritaties geven bij ademen of bij aanraking huid. Dit zijn dus geen werkzame opties.

Capisplex heeft het Capsicum extract met de werkzame Capsaicinoids in een capsule beschikbaar gekregen. Deze capsule is van een gepatenteerde mix van hulpstoffen en coatings en geeft de gebruikers de maximale doeltreffendheid van Capsaicinoids zonder mondelinge of maagirritaties. Het unieke van de capule is dat het de lage Ph-waarde van de maag weerstaat en vervolgens de Capsicum Extract vrijlaat in het hoger pH-waardes van de darmen, doet zijn werking en wordt hier volledig afgebroken, zodat er geen lichamelijke ongemakken en irritaties ontstaan.

Ingredienten Capsiplex: Capsicum extract (Capsisum annum L.) 2%, Niacine, Zwarte peperextract (Piper Nigrum) 95%, vegetarische cellulose (capsule), water en caffeine.

Waar kan je Capsiplex (online) bestellen
Capsiplex is te bestellen bij de drogist.

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Overige pillen met de tags . Bookmark de permalink.