Dieetpleisters (afslankpleisters)

Afslankpleisters zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bieden effectieve hulp bij het afslanken

Afslankpleisters zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bieden effectieve hulp bij het afslanken

Wat zijn Dieetpleisters (afslankpleisters)

Afslankpleisters zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bieden effectieve hulp bij het afslanken.

Afslankpleisters zijn samengesteld uit actieve kruidenextracten en natuurlijke bestanddelen zoals o.a. Zeewier, Klimop extract, Cafeïne, Groene Thee en Paardenkastanje.
De pleisters helpen op een delicate en natuurlijke wijze bij het verminderen van de vetopname en vetopslag uit voeding, ondersteunen de stofwisseling en geven meer energie. De toepassing in de vorm van een pleister zorgt voor een vlotte opname van de actieve bestanddelen en een langdurige cosmetische invloed.

Toegedichte eigenschappen van de afslankpleisters:
– Voor mannen en vrouwen
– 100% natuurlijk
– Ingewikkelde diëten zijn overbodig
– Geen pillen
– Vermindert vetopslag
– Effectief en eenvoudig in gebruik
– Kuur voor 1 maand.

Het pleistersysteem is de modernste en meest doelmatige manier om het lichaam van actieve stoffen te voorzien, en kan door mensen van alle leeftijden worden gebruikt. 

Hoe gebruik je de afslankpleisters
De pleisters moeten dagelijks worden verwisseld. Je kunt ze het beste op de armen of schouderbladen aanbrengen. Dankzij deze eenvoudige methode kan je tot 9 kilogram binnen 30 dagen afvallen.
Het gewichtsverlies gaat de hele dag door – 24 uur per dag, wat je ook doet. Terwijl je slaapt, TV kijkt, thuis of op je werk bent, zijn onze "slimme stoffen" voor je in de weer.

Personen die een aanzienlijk overgewicht hebben en die minder gevoelig zijn voor natuurlijke stoffen, bevelen we een intensieve behandeling aan, waarbij elke dag twee pleisters worden gebruikt. Een dergelijke kuur mag niet langer dan een maand duren en kan het beste pas na een onderbreking van drie maanden worden hervat. De pleisters zijn veilig in gebruik.
Ze worden alleen afgeraden voor zwangere of borstvoedende vrouwen, mensen die lijden aan hyperthyroïdisme (de pleisters bevatten jodium) en personen die allergisch zijn voor de gebruikte stoffen.

Samenstelling:

Aqua, Glycerine, Polisorbate 20, Propylene, Glycol, Cycledextrin, Fucus vesiculosus, Hedera helix, Aesculus hyppocastanum, Camelia sinensis, Caffeine, Carnitine, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Imydazolidinylurea, Menta piperita, Syzigium aromaticum, Officinal zingiber.

Andere producten in deze categorie zijn:

Acupress afslankring
Afslankbody
Afslankslippers
Bio Health Chip
Biogenetische afslankhemdje
Equmen van Shapewear
Hoge afslankbroek Evolution
Naadloze hoge afslankbroek Response
Microcapsule Bermuda’s
Resocard Diet
Slankbroekjes
Slim’n Lift broekjes

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Afslankkleding met de tags . Bookmark de permalink.