Diet SKN (Stop Kilos Naturally) Maaltijdvervangers

Diet SKN (Stop Kilos Naturally) Maaltijdvervangers

Wat is Diet SKN (Stop Kilos Naturally) Maaltijdvervangers

Diet SKN staat voor Stop kilos naturally. Het dieet bestaat voornamelijk uit maaltijdvervangers op basis van eiwitten. Met Diet SKN kun je afvallen in je eigen tempo. De eiwitten zorgen voor een vermindering van je eetlust en toename van spiermassa, waardoor de kans op het gevreesde jojo-effect lager wordt.

Diet SKN is gebaseerd op een bekend en populair thema in de dieetwereld. Door een of meerdere maaltijden of tussendoortjes door een eiwitrijk product van Diet SKN te vervangen, krijg je meer eiwitten en minder koolhydraten en vetten binnen. Dankzij het verzadigende effect van eiwitrijke producten ben je geneigd om in totaal minder calorieën per dag te consumeren, waardoor je makkelijker kunt afvallen.

Met Diet SKN gewicht verliezen
Diet SKN noemt zichzelf een ‘flexibel dieetproduct’. Er zijn producten voor langzaam, geleidelijk gewicht verliezen maar ook dieetmaaltijden om in korte tijd veel af te vallen. Welke producten het beste bij jou passen, hangt af van jouw wensen, maar ook van je eigen karakter: kun je jouw eetpatroon consequent en voor een langere periode aanpassen zodat je gewicht verliest?

Welke Diet SKN dieetproducten zijn er
Het proteïnedieet van Diet SKN bestaat uit een ruime selectie dieetproducten die elke maaltijd van de dag of tussendoortje kunnen vervangen. De serie bestaat o.a. uit:

  • Dieetrepen
  • Eiwitrijke basis voor soepen
  • Een 5-daagse pastakuur
  • Biscuitjes en taartjes
  • Yoghurt en vruchtenmousse
  • Eiwitrijke shakes en zuiveldrankjes

Waar koop je de dieetproducten van Diet SKN
De producten van Diet SKN zijn verkrijgbaar bij de drogist. Daarnaast is Diet SKN via verschillende online drogisterijen te koop.

Andere diëten in deze categorie zijn:
Be In Shape
Bodymince
Charissa 7 Day Diet
The Diet Box (D for Diet)
Dukan dieet
Ease4Life
Fitluc
Gishake
Hippro
Medislank
Power Slim eiwitdieet
Prodimed
Prodiet
Proslank
Sanaslank
SilproXs
Southbeach Dieet
TimFit

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Eiwitdieten met de tags . Bookmark de permalink.