Dompelaar.com: Verwarm uw vloeistoffen via een verwarmingselement

Een dompelaar is een elektrisch verwarmingselement, het best te vergelijken met een waterkoker, waarmee u vloeistoffen kunt verwarmen.
Het grote voordeel van de dompelaar is dat deze energiezuiniger en voordeliger is in aanschaf ten opzichte van een waterkoker. Dat maakt de ouderwetse dompelaar een top apparaat.

Dompelaar.com biedt u een scala dompelaars variërend in wattage. Het simpelste exemplaar heeft een wattage van 200 watt, het zwaarste exemplaar 2000 watt. Zo kunt u een glas water opwarmen, maar ook een emmer met 10 liter inhoud. Bij dompelaar.com kunt u ook terecht als u opzoek bent naar een dompelaar voor op reis. Deze verkopen wij met een handige opberg etui, zodat u zelfs in het buitenland gemakkelijk uw vloeistoffen kan verwarmen. Als u advies wilt over welke dompelaar het meest voor u geschikt is, neem contact met ons op.

Bij dompelaar.com kunt u snel en veilig betalen via iDeal waarna u de dompelaar binnen enkele dagen thuis bezorgd krijgt via PostNL. Wij garanderen u een goed en degelijk product voor een lage prijs. Bent u niet tevreden, dan kunt u bij ons altijd uw dompelaar ruilen binnen 7 dagen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.