Fat & Burn (1,2 en 4)

Fat & Burn (1,2 en 4). Hulpmiddel bij het afvallen

Fat & Burn (1,2 en 4). Hulpmiddel bij het afvallen

Wat is Fat & Burn (1,2 en 4)

Fat & Burn nr.1 Appelazijn vermindert de vetopname in het spijsverteringskanaal. GlucoLin (ook wel fyto-insuline genoemd) voorkomt het hongergevoel doordat het de bloedsuikerspiegel normaal houdt.
Guarana bevat veel caffeine en caffeine gelijkende stoffen. Samen met de Kola Noot zorgt de Guarana voor het verhogen van de stofwisseling. Hierdoor wordt het energieverbruik verhoogd en de calorieverbranding bevorderd.
Chitosan helpt bij overgewicht door het vetpercentage te verlagen en de vetopname te blokkeren. De B-vitaminen ondersteunen de eiwit en vetstofwisseling.

Fat & Burn nr.2 is een uitstekend middel om het afslankproces op een natuurlijke manier te ondersteunen. De uniek hoge Appelazijn concentratie lost vet op nog voor ons lichaam het kan opnemen en werkt sneller dan onze spijsvertering.
Guarana en Kola Noot verhogen het energieverbruik en bevorderen de calorieverbranding. Citrin HCA – hydroxycitroenzuur – vermindert de omzetting van suikers in vet en voorkomt de opbouw van overtllig lichaamsvet. Chroom voorkomt het hongergevoel en Zink ondersteunt samen met vitamine B5 en B6 de stoffwisseling waardoor de vetopslag vermindert.

Fat & Burn nr. 4 is een product op natuurlijke basis dat ervoor zorgt dat de opgeslagen vetvoorraden daadwerkelijk effectief worden aangesproken!
Het krachtige Citrin HCA in combinatie met Chroom, beperkt de eetlust en vermindert het hongergevoel.
Willow Bark remt de aanmaak van stoffen die een negatieve invloed hebben op de thermogenese.
Het Gauarana en de Kola Noot verhogen het energiegebruik en bevorderen de calorieverbranding.
BGOV-complex zorgt voor het behoud van een natuurlijke bloedsuikerspiegel en bevordert de calorie verbranding.
Zink ondersteunt samen met vitamine B5 de stofwisseling waardoor de vetopslag vermindert.

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Overige pillen met de tags , . Bookmark de permalink.