Fattache Forte

Fattache Forte is een nieuw afslankproduct op de Nederlandse markt waarmee u   gewoon normaal kunt blijven eten en tegelijkertijd ook kunt afvallen

Fattache Forte is een nieuw afslankproduct op de Nederlandse markt waarmee u gewoon normaal kunt blijven eten en tegelijkertijd ook kunt afvallen

Wat is Fattache Forte

Fattache Forte is een nieuw afslankproduct op de Nederlandse markt waarmee u gewoon normaal kunt blijven eten en tegelijkertijd ook kunt afvallen. Fattache Forte, ook wel Fattaché Forte of gewoonweg Fattaché genoemd, verbetert de stofwisseling waardoor op een veilige wijze dagelijks tot 120 gram vet onttrokken wordt aan uw voedsel.

Hoe werkt Fattache Forte
Fattaché bestaat uit een combinatie van oplosbare en onoplosbare vezels, waardoor de geconsumeerde vetten gebonden en afgevoerd worden. Hierdoor kunt u snel en gemakkelijk overtollige kilo’s afvallen.

Fattaché’s voornaamste ingrediënt is Psylliumzaad, een bron van vezels. Psylliumzaad helpt niet alleen bij de gewichtsbeheersing, maar wordt ook gebruikt om constipatie, onrustige darmen en diarree tegen te gaan.

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Overige pillen met de tags . Bookmark de permalink.