FitFitmagazine.nl: Nieuw online magazine voor 50-Plussers!

Het CBS heeft berekend dat er momenteel ruim 5.7 miljoen Nederlanders zijn en dit aantal zal de komende jaren groeien naar ruim 7 miljoen. Dat is bijna de helft van de gehele Nederlandse bevolking!
Op fitfitmagazine.nl vindt je scala van boeiende, informatieve en spannende artikel en. Eigenlijk alles met de 50-Plusser interesseert en belangrijk vindt. Gezondheid staat in de top-3 onderwerpen van veel 50-Plussers en dus hebben wij op fitfitmagazine.nl Medi dossiers, thema’s over bijvoorbeeld Huidverzorging en belangrijke medisch weetjes.
Maar ook sport, fitness & fitter worden staat op fitfitmagazine.nl centraal. Oefeningen die u zelf thuis kunt doen, goede voeding, allemaal zaken waarover u bij ons terecht kunt.

Columns van Bekende & minder Bekende Nederlanders
Bijzonder is dat wij enkele Bekende Nederlanders waaronder Robert Pino, de Lijf Alchemist en presentator van o.a.TV-programma “De Angstvanger” bereid hebben gevonden iedere maand te schrijven wat hen bezig houdt, wat ze belangrijk vinden te delen met u. Altijd authentiek en geschreven vanuit het echte leven.

Uiteindelijk gaat het erom dat wij u goede, passende, en relevante artikelen publiceren waar u echt wat aan heeft. Daarom vragen wij u te reageren op de artikelen die wij plaatsen. Geef uw mening want deze vinden wij belangrijk. Met deze informatie zullen we in 2013 nieuwe thema’s en artikelen presenteren en wensen wij u in ieder geval veel leesplezier toe! Kijk op www.fitfitmagazine.nl voor meer informatie.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.