Fruta Planta

Fruta Planta is een  afslankproduct uit China

Fruta Planta is een afslankproduct uit China

Wat is Fruta Planta

Fruta Planta is een afslankproduct uit China.
Het zorgt ervoor dat het lichaamsgewicht verdwijnt op de volgende plekken:

  • heupen;
  • billen;
  • armen;
  • gezicht.

Daarnaast zorgt Fruta Planta ervoor dat de stofwisseling verbetert en de eetlust vermindert.

Ingrediënten Fruta Planta
Frutaplanta wordt gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten (Citroen, Bitter melon, Papaya, Spirulina Maxima, Mangosteen, Radijs)

De samenstelling van de ingrediënten van Fruta Planta zorgen ervoor dat het lichaamsgewicht veilig maar toch snel afneemt.

Welke ingrediënten heeft Fruta planta:
Citroen
Wordt ook wel een superfruit genoemd. Het is een natuurlijke antioxidant en reinigt het lichaam van gifstoffen. In aanvulling op het natuurlijke reinigingsproces heeft citroen ook helende eigenschappen vanwege de natuurlijke antibacteriële en antivirale eigenschappen waarover het beschikt.

Bitter Melon (Bitterkomkommer / Balsempeer / Sopropo)
Ook bekend als Momordica Charantia en Karela, deze tropische vrucht bevat bioactieve stoffen die bekend zijn voor de regulering van de stofwisseling. Bitter Melon stimuleert de gezondheid en de spijsvertering. Studies en onderzoeken tonen aan dat de Bitter Melon vrucht rijk is aan ijzer, kalium, calcium, beta-caroteen en B-vitamines.

Papaja
Papaja is een natuurlijke bron van vitamine-A, vitamine-C en proteolytische enzymen. Papaja bevordert door de vezels en kalium die de vrucht bevat een gezonde spijsvertering. Daarnaast helpt papaja bij de afbraak van eiwitten.

Mangosteen (ookwel “Benefit Fruit” genoemd)
Ook wel bekend als Garcinia Mangostana bevordert mangosteen de stofwisseling. Het is wetenschappelijk bewezen dat het de vrije radicalen in het lichaam neutraliseert, een gezond cardiovasculair systeem ondersteunt en het immuunsysteem versterkt. Deze exotische vrucht zit vol met tal van bioactieve eigenschappen, zoals anti-oxidanten en andere fytonutriënten die gezonde lichamelijke functies bevorderen.

Spirulina Maxima (ookwel Spiral genoemd)
Deze met “vitamine verrijkte” blauwgroen alg is een natuurlijke eetlustremmer en de eetlust remmen is een heel wezelijk onderdeel van Fruta Planta. Spirulina Maxima bevat een extreem hoog gehalte aan eiwit en bevat meer dan 10 vitale mineralen en geeft je lichaam een aantal essentiële vetzuren, B9 (foliumzuur) en vitamine-E. Klinische tests tonen aan dat Spirulina Maxima bij artritis kan helpen de ontstekingen te verminderen en te remmen. Andere tests tonen aan dat het een positieve werking heeft op het verlagen van het cholesterol gehalte en de bloeddruk. Ook verlaagt het de HDL-cholesterol spiegel.

Pectine (Fruit Gum)
Pectine is een onderdeel van de celwanden van planten en vruchten dat helpt de celwanden bij elkaar te houden. Dit verder geheel inactieve biologische fruitingrediënt is puur een hulpstof om tijdens het granulatieproces de Fruta Planta kruiden te comprimeren en binden.

Wat vinden wij van Tips bij afvallen van Fruta Planta
Wondermiddelen om af te vallen bestaan niet en ook Fruta Planta is dit niet. Het product zou een extra stimulans kunnen zijn bij een gezond en uitgebalanceerd dieet, maar meer niet. Verwacht geen wonderen als je er geen gezonde leefstijl op na houdt.

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Overige pillen met de tags . Bookmark de permalink.