Kilokiller bruisende afslankdrank

Kilokiller (Bruisende Afslankdrank)

Wat is Kilokiller bruisende afslankdrank

Kilokiller bruisende afslankdrank is een bruistablet, de tablet werkt 24 uur door.

Uw lichaam reageert niet op elk moment van de dag op dezelfde wijze op het ingenomen voedsel. De samenstelling van de afslankdrank is zo dat er voor de drie stadia (ochtend, middag, avond) van de dag een verschillende tablet beschikbaar is.

Wat zijn de resultaten van Kilokiller
Het totaal van het gewichtsverlies hangt af van uw dagelijks dieet, de hoeveelheid beweging die u heeft en hoeveel overgewicht u heeft. Als richtlijn houden wij een gemiddelde aan van ongeveer 2-3 pond per week.

Kilokiller ochtend
De gecombineerde werking van maté, groene koffie en olijfextract zet het lichaam aan tot een verhoging van het energieverbruik waardoor overtollig vet wordt aangepakt. Extracten van kersensteel, Java thee en wilde viola tricolor, verbeteren de doorstroming en ontgifting. De combinatie van essenhout en moerasspirea helpt cellulitis te verminderen.

Kilokiller middag
Beperkt de vetopname. De combinatie van citrusfruitpectine, appelpectine en Guar Gom vermindert effectief het hongergevoel en beperkt dus de opname van vetten en suikers. Appelazijn help de vetopslag te beperken en werkt ontgiftend.

Kilokiller avond
De combinatie van chromium en papaya helpt het hongergevoel te onderdrukken en beperkt de vetopslag.
De combinatie van cacao- en sinaasappelschilextracten stimuleert de stofwisseling en verhoogt de vetverbranding.

Andere diëten in deze categorie zijn:
Kilokiller Algemene afslanker
Kilokiller algemene afslanker is een supplement in de vorm van poeder, dat je oplost in water. Door het gebruik van dit supplement zal je sneller vetten verbranden, een betere vochtbalans krijgen, strakker worden, minder honger hebben en meer energie krijgen.
Kilokiller Kilo off
Kilokiller Kilo-Off brengt 4 acties in 1 product: Het helpt bij de verbranding van vetten, het afvoeren van vocht en gifstoffen, het behouden van een platte buik en het reduceren van het hongergevoel.
Kilokiller Platte Buik
Kilokiller Platte buik is de ideale bondgenoot in de strijd tegen een weinig bevallig buikje door slechte spijsvertering en de opeenhoping van vet rond de taille.
Kilokiller (Vrouw 45+)
Kilokiller Vrouw 45+ is een dubbele aanpak afslankmethode gericht op de aanpak van gewichtstoename die verband houdt met de menopauze en de premenopauze: Helpt overtollig vetreserves op de buik, heupen, armen en dijen te verbranden, Draagt bij aan een goede vochtafvoer en ontgiften, Vochtophoping verminderen en minder vetten op te slaan die verband houdt met de premenopauze en de menopauze.

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Kilokiller met de tags . Bookmark de permalink.