Kilokiller Platte buik

Kilokiller (Platte buik)

Wat is Kilokiller (Platte buik)

Kilokiller Platte buik is de ideale bondgenoot in de strijd tegen een weinig bevallig buikje door slechte spijsvertering en de opeenhoping van vet rond de taille.

Ingrediënten:

  • Transit: Havervezels
  • Spijsvertering: Melkzuurbacteriën, Rozenbottelextract, Papaja.

Gebruiksaanwijzing Kilokiller (Platte buik):
3 Capsules ‘ middags na de lunch en 2 capsules ’s avonds na het avondeten
60 capsules voor 12 dagen

Andere diëten in deze categorie zijn:
Kilokiller Algemene afslanker
Kilokiller algemene afslanker is een supplement in de vorm van poeder, dat je oplost in water. Door het gebruik van dit supplement zal je sneller vetten verbranden, een betere vochtbalans krijgen, strakker worden, minder honger hebben en meer energie krijgen.
Kilokiller Bruisende Afslankdrank
Kilokiller bruisende afslankdrank is een bruistablet, de tablet werkt 24 uur door.
Uw lichaam reageert niet op elk moment van de dag op dezelfde wijze op het ingenomen voedsel. De samenstelling van de afslankdrank is zo dat er voor de drie stadia (ochtend, middag, avond) van de dag een verschillende tablet beschikbaar is.
Kilokiller Kilo off
Kilokiller Kilo-Off brengt 4 acties in 1 product: Het helpt bij de verbranding van vetten, het afvoeren van vocht en gifstoffen, het behouden van een platte buik en het reduceren van het hongergevoel.
Kilokiller (Vrouw 45+)
Kilokiller Vrouw 45+ is een dubbele aanpak afslankmethode gericht op de aanpak van gewichtstoename die verband houdt met de menopauze en de premenopauze: Helpt overtollig vetreserves op de buik, heupen, armen en dijen te verbranden, Draagt bij aan een goede vochtafvoer en ontgiften, Vochtophoping verminderen en minder vetten op te slaan die verband houdt met de premenopauze en de menopauze.

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Kilokiller met de tags . Bookmark de permalink.