Lipotrophin

Lipotrophin-AM vertegenwoordigt een vetverbrandende kracht die in staat stelt om zichtbaar meer vet te verbranden dan de meeste andere producten

Lipotrophin-AM vertegenwoordigt een vetverbrandende kracht die in staat stelt om zichtbaar meer vet te verbranden dan de meeste andere producten

Wat doet Lipotrophin-AM (Fatburner)

Lipotrophin-AM vertegenwoordigt een vetverbrandende kracht die in staat stelt om zichtbaar meer vet te verbranden dan de meeste andere producten.
Het onderdrukt de honger, verhoogt de afgifte van belangrijke vetverbrandende hormonen, zorgt voor een herverdeling van kcal ten gunste van het spierweefsel en geeft je de hele dag door meer energie.

Bevat de volgende ingrediënten:
Groene thee extract:
Onderdrukt de eetlust.
Verhoogt het metabolisme.
Kan het lichaam stimuleren om ingenomen calorieën als energie te verbranden in plaats van het als vet op te slaan.
Methylxanthine anhydrous cafeïne (MXAC):
Ondersteunt de werking van Groene Thee.
Helpt de vetverbranding te ondersteunen door glycerol en vetzuren vrij te maken uit de vetreserves zodat deze als energie verbrand kunnen worden.
Mucuna Pruriens extract
Bacopa Monnieri

Wat doet Lipotrophin-PM (Fatburner)

Lipotrophin-PM heeft ook een uiterst krachtige vetverbrandende werking zonder daarbij ingrediënten te gebruiken die het zenuwstelsel stimuleren.Het bevat dezelfde ingrediënten als Lipotrophin-AM en daarnaast Corosolic zuur.

Corosolic zuur heeft een sterke insuline-achtige werking wat de bloedsuikerspiegel kan verlagen, de insuline gevoeligheid kan verhogen, maar ook dat het GLUT4 kan activeren. Hierdoor treedt een uiterst gewenst effect op; glucose wordt niet langer als vet opgeslagen, maar alleen als glycogeen in spiercellen.

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Overige pillen met de tags . Bookmark de permalink.