luxopunctuur

De behandelingen met Luxopunctuur zijn gebaseerd op het stimuleren van acupunctuurpunten

De behandelingen met Luxopunctuur zijn gebaseerd op het stimuleren van acupunctuurpunten

Wat is luxopunctuur

De behandelingen met Luxopunctuur zijn gebaseerd op het stimuleren van acupunctuurpunten met een divergerende infrarode stralenbundel (dus zonder naalden, veilig en geheel pijnvrij) met zeer bijzondere kenmerken. Dit is de laatste generatie van acupunctuur en een evolutie van de acupunctuur met naalden en laser.

De kuur met luxopunctuur neemt de oorzaken van het overgewicht onder handen: de persoon leert opnieuw zijn voeding te autoreguleren in functie van 2 lichamelijke percepties gerelateerd aan de opname van voeding, namelijk:

  1. het verdwijnen van drang ( het verlangen naar zoetigheid, de drang om te sneukelen)
  2. voldaanheid

Voedingsgewoonten veranderen wordt zo veel makkelijker!

Luxopunctuur geeft aan een persoon met overgewicht ondersteuning opdat die progressief zijn alimentatie in evenwicht zou brengen en zijn gewicht na de kuur zou stabiliseren, in programma’s van gewichtsvermindering met een beredeneerd ritme van ongeveer 3 kg per maand (1 sessie per week). Het objectief is om de BMI te herleiden tot 24.

Bij het starten van de kuur ontvangt u een alimentatiegids die beschrijft hoe het herstellen van het voedingsevenwicht te volgen, terwijl bij het beëindigen van de kuur een stabilisatiegids wordt overhandigd opdat het bereikte gewicht op lange termijn zou worden bewaard.

De sessies van luxopunctuur geassocieerd aan nieuwe, andere voedingsgewoonten helpen om gewicht te verliezen zonder frustraties en met een goed humeur!

(www.luxopunctuurcentrum-aalst.be)

Andere diëten in deze categorie zijn:
Abiliti
Acupunctuur
Bloedgroepdieet
Botox
Cryolipolyse (Zeltiq methode)
Immogenics
Lipolyse
Liposuctie (liposculptuur)
Maagballon
Maagband
Maagverkleining (scopinaro)
Proslimelt
Small Bite
TLC Dieet
Ultrashape

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Medische ingrepen met de tags . Bookmark de permalink.