Microcapsule Bermuda’s

microcapsule Bermuda's

Wat zijn microcapsule Bermuda’s

Het uiterst elastische weefsel van 79% polyamide, 20% elasthaan en 1% katoen masseert de huid en de onderliggende weefsels, met een betere doorbloeding als gevolg.
Bovendien geven de microcapsules onafgebroken een dosis van hun heilzame afslankingrediënten af, die snel en rechtstreeks door de vetweefsels worden opgenomen.

Wat zijn Microcapsules
Microcapsules zijn microscopisch kleine polymeerbolletjes (een kunststof) die andere stoffen bevatten. Dergelijke Microcapsules hechten zich vast aan textiel. Door de wrijving tijdens het dragen komt voortdurend een klein beetje van die andere stoffen vrij. Die worden vervolgens gedoseerd door de huid opgenomen.
In de speciale textiel van de Microcapsule Bermuda bevatten de polymeerbolletjes een gepatenteerde samenstelling met bewezen afslankende eigenschappen: cafeïne, galamboter en sponsvruchtolie.
Onderzoekers aan de medische faculteit van Bologna hebben deze nieuwe, revolutionaire methode voor afvallen ontwikkeld. Via de Microcapsule Bermuda worden de afslankende ingrediënten uit de polymeerbolletjes rechtstreeks aan het vetweefsel toegediend, waardoor de afslankende werking optimaal is.

Andere producten in deze categorie zijn:

Acupress afslankring
Afslankbody
Dieetpleisters (afslankpleisters)
Afslankslippers
Bio Health Chip
Biogenetische afslankhemdje
Equmen van Shapewear
Hoge afslankbroek Evolution
Naadloze hoge afslankbroek Response
Resocard Diet
Slankbroekjes
Slim’n Lift broekjes

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Afslankkleding met de tags . Bookmark de permalink.