Obesimed Forte

Obesimed Forte is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om gewicht te verliezen

Obesimed Forte is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om gewicht te verliezen

Wat is Obesimed Forte

Obesimed Forte is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om gewicht te verliezen. Het is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar of ouder die meer dan 10 kilo overgewicht hebben of een Body Mass Index (BMI) van 28 of hoger.

Obesimed Forte absorbeert binnen 30 minuten tot een uur honderden keren zijn gewicht in water. Zodra de capsule is opgelost zet deze in de maag uit en wordt er een hoog visceuze stabiele gel-matrix gevormd. Dat creëert een vol gevoel, waardoor de portiegrootte van de maaltijd kan worden verkleind en het veel gemakkelijker is om een dieet vol te houden.
Na het consumeren van de maaltijd vermengt de gel-matrix zich met het voedsel. Dit zorgt niet alleen voor uitstel van de honger, maar ook voor een vertraging van de spijsvertering. Obesimed Forte zorgt voor een vermindering van honger door verzadiging van de maag en door de promotie van een gezonde bloedsuikerbalans.

Obesimed Forte verlaagt de bloedglucosespiegel na de maaltijd met zo’n 20% en verlaagt daardoor ook de insuline afscheiding.

Actieve ingrediënten van Obesimed Forte
De Obsimed® Forte dieetcapsule bevat de volgende actieve bestanddelen:

  • 416.7 mg Omtec19®
  • 104.2 mg OmtecX®

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Overige pillen met de tags . Bookmark de permalink.