Slankbrood

slankbrood

Wat is Slankbrood

Slankbrood is brood, maar gemaakt van ‘teff’ een bijzonder oergraan.

Wat doet Slankbrood

Slankbrood:

  • Verlaagt de vorming van vetten door het lichaam
  • Geeft meer energie
  • Zorgt voor minder honger
  • Verlaagt de behoefte aan koolhydraten
  • Versnelt afbraak van vetten

Het oergraan in Slankbrood geeft, in tegenstelling tot gewoon brood, langdurig energie. Deze energie wordt langzaam afgegeven, waardoor de behoefte aan koolhdraten vermindert. Ook wordt er minder vet door het lichaam opgeslagen.

Teff, bevat heel veel voedingsvezels en ook andere belangrijke stoffen zoals, aminozuren, vitamines, Omega 3 en 6 en mineralen.

Update
Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC), het kennis- en adviescentrum voor de bakkerij, heeft de beweringen rond het product Slankbrood onderzocht en geconcludeerd dat verschillende claims over de afslankende werking van Slankbrood niet in overeenstemming zijn met de wet. Het NBC heeft daarom in opdracht van de NBOV en de NVB een klacht ingediend bij de Reclame Code Commissie (RCC). De klacht zag op de claims "Slankbrood"; "Eet je slank met Slankbrood" en "Slankbrood versnelt vetafbraak".

De RCC heeft in haar uitspraak van 14 februari 2012 geoordeeld dat de door het NBC ingediende klacht gegrond is. Volgens de RCC is het gebruik van de claims verboden op grond van de Claimsverordening en zijn de claims daarnaast misleidend omdat de producent van Slankbrood niet kan aantonen dat je van Slankbrood slank(er) wordt. Het gebruik van de claim Slankbrood en andere claims die suggereren dat Slankbrood een afslankende werking heeft, is dus in strijd met de wet.

Andere diëten in deze categorie zijn:
17 Dagen diet
Atkins dieet
Heller Programma
Low carb dieet
Montignac
Ornish dieet
Paleo dieet
Pastadieet (7 dagen)
Scarsdale dieet
Sonoma dieet
Vezeldieet
Waistline
Zone dieet

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Koolhydraat gericht met de tags . Bookmark de permalink.