Slanker met je hartritme

Slanker met je hartritme

Wat staat er in het boek Slanker met je hartritme

Slanker met je hartritme is geschreven door dr. David O’Hare en drs. Kees L. Blase.

Volgens hun theorie zijn mensen met overgewicht lichamelijk uit balans en gaan ze niet effectief om met hun emoties. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat wie zijn hartritme positief weet te beïnvloeden, stress en emoties beter in de hand kan houden en daarmee ook zijn voedingspatroon kan reguleren.

Slanker met je hartritme laat zien hoe je dit in negen weken kunt realiseren, met blijvend resultaat! Slanker met je hartritme is geen dieet, maar een op lichaam en geest gerichte methode. Voor wie negen minuten per dag, negen weken lang oefent om hartcoherentie, emotionele coherentie en ten slotte voedingscoherentie onder de knie te krijgen, zal het altijd maar volgen van diëten écht voorgoed tot het verleden gaan behoren.

Hoe werkt slanker met je hartritme
Het programma bestaat uit drie fasen:

Eerst van chaos naar hartcoherentie. Door dagelijkse oefeningen komt het ontregelde fysiologische systeem weer in basisbalans met aandacht voor je eigen waardigheid, adem, ademfrequentie en HartFocus.
De tweede fase gaat om het ontregelde emotionele brein weer goed functionerend te krijgen. Daarbij worden eerst emoties gevoeld, die positief op het lichaam werken, en volgt daarna een zelfhulp emotieprogramma waarbij emoties als verdriet, frustratie en machteloosheid ontdaan worden van de lading, die hier in het verleden aan is toegevoegd.
De derde fase, van emotionele coherentie naar voedingscoherentie, gaat om het herkennen van emotie-aspecten van je eetgedrag. Eerst worden honger, trek en verzadiging weer wakker gemaakt, en daarna gaat de aandacht naar de zogenaamde eet-emoties. Zo kun je tot nieuwe keuzen komen.

Andere diëten in deze categorie zijn:
5 Factor dieet
F2 Dieet
Beck’s Dieetoplossing
Bikinidieet
Eet jezelf Mooi, Slank & Gelukkig
Een leven lang Slank
Eetstoornissen en overgewicht
Gabriel Method
Gezond Slank met dr. Frank
Gezond Slank met dr. Frank deel
Grip op Koolhydraten
Help ik val af (Erica Terpstra)
Spiritueel Afvallen

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Afslankboeken. Bookmark de permalink.