Undaria-P (Bruin Zeewier)

Undaria-P (Bruin Zeewier)

Wat is Undaria-P (Bruin Zeewier)

Undaria-P is een pil dat bestaat uit een extract van bruin zeewier. Fucoxanthin wordt dit extract door de wetenschap genoemd.
Undaria-P maakt als enig product gebruik van een extract dat wel tot 500 keer krachtiger is dan gewoon bruin zeewierpoeder.

Het gemaakte extract stimuleert een proteine die vet omzet in energie. Deze proteine zorgt ervoor dat uw lichaam een ware vetverbrandingsmachine gaat worden, zonder extra inspanning of dieet.

Japanse onderzoekers tonen effect van de ‘undaria pinnatifida’
Volgens Kazuo Miyashita, professor aan de faculteit Viswetenschappen van de Hokkaido Universiteit in Japan, is bruin zeewier veruit de beste vetverbrander die er is.

Professor Miyashita en zijn team ontdekte, dat gebruik van een specifiek soort zeewierextract kan leiden tot 10 procent gewichtsverlies. De werking blijkt te komen vanuit het bruine pigment van het zeewier. Dit pigment stimuleert een proteïne, die op zijn beurt vet omzet in energie. Deze recent ontdekte vetverbrandende stof is nu in krachtige tabletten te koop bij Nederlandse drogisterijen en reformhuizen onder de merknaam Undaria-P.

Sterk extract tot 500 keer krachtiger
Voor het experiment gebruikten de Japanse onderzoekers een soort zeewier met de Latijnse naam ‘Undaria pinnatifida’. Het is nog maar kort geleden, dat men erin is geslaagd om de stof die de kleur geeft aan het zeewier te isoleren en te onderzoeken op haar specifieke werking. Met name in dit pigment werden de meeste werkstoffen ontdekt. Maar de belangrijkste ontdekking was, dat van het pigment een extract gemaakt kon worden, waardoor de afslankende werking van het zeewier 250 tot 500 keer werd versterkt. Hierdoor ontstond er een eindproduct – Undaria-P – met een ongekend vetverbrandingseffect.

Dubbel effectief in “probleemgebieden”
Het dubbele effect komt doordat de proteïne die vet omzet in energie zich voornamelijk bevindt op plaatsen in het lichaam waar juist overtollig vet huist.  Bij vrouwen zijn de bekende probleemgebieden de heupen, buik, bovenbenen en billen. Bij mannen in het bijzonder de buik. In deze gebieden bevinden zich veel “witte vetcellen” en juist daar zullen de Undaria tabletten het meeste effect bereiken.

Gebruik:
3 maal daags 1 tot 2 tabletten. Indien u meer dan 5 kilo in de week aan gewicht verliest, dient u de dosering te verlagen, omdat een snel en groot gewichtsverlies niet gezond voor het lichaam is.

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Overige pillen met de tags . Bookmark de permalink.