VirtuaGym

VirtuaGym

Wat is VirtuaGym

VirtuaGym is een online fitness community

VirtuaGym is een online sportplatform, waarmee je op een leuke manier fit kunt worden. Beginnende bewegers worden op weg geholpen en extra gemotiveerd, terwijl fanatieke sporters in VirtuaGym een ideale aanvulling op hun sportieve lifestyle vinden. Daarnaast kun je met VirtuaGym online tegen elkaar sporten. Bewegen wordt op deze manier leuker en is daardoor veel makkelijker vol te houden.

70 procent van de mensen wil meer bewegen, maar heeft te weinig motivatie om aan de slag te gaan. VirtuaGym pakt dit motivatieprobleem aan door de effectiviteit van een personal trainer aan te bieden in een online omgeving, waar je samen met vrienden en onbekenden je voortgang kunt bijhouden. Dit sociale aspect, waarbij je elkaar stimuleert en motiveert, heeft bijvoorbeeld Weight Watchers zo succesvol gemaakt. Daarnaast kun je met deze zelfde mensen op VirtuaGym tegen elkaar sporten. Fit worden met VirtuaGym is dus makkelijk, leuk en gezellig.”

Hoe werkt VirtuaGym
Iedereen kan gratis lid worden van VirtuaGym. Na inschrijving doe je eerst de Fittest om een idee te krijgen van je fitheid. De score wordt vertaald in je eigen Virtua-Leeftijd; hoe slechter het met je is gesteld, des te ouder je bent en visa versa. Vervolgens kun je een Fitplan op maat laten aanmaken dat aansluit bij je persoonlijke doelen en je voortgang bijhouden in je Fitprofiel.

Fit worden op VirtuaGym doe je samen. Het is niet alleen leuker, maar het werkt ook motiverend als je weet dat je vrienden met je meekijken. En met de sport game Heartbeat Master kun je met maximaal 6 spelers tegelijk de strijd aan gaan, terwijl de verbrande calorieën na afloop automatisch verwerkt worden in je Fitkalender. Zo wordt fit worden letterlijk kinderspel.

Bron en meer informatie: www.virtuagym.com)

Andere diëten in deze categorie zijn:

Afvallen in balans
Bailine
Balans Slankclub
Ben Fit
Boddieplan
Bodyclinics
Body Control
Bodymince
Curves Fitnesscentra
Diëtist(e)
Diplan
Doxys Online Voedingscoach
Dream Line
EGA Nederland
Gewichtsconsulent(e)
Herbalife
Karin de Zoete Gewichtskliniek
Ladyline

Margriet streep je slank

Mentale Dieet Plan
Metabolic Balance
New Figure
NewFysic
New Habits
NewNrgy Online
Previtas (Dr. Frank dieet)
Slank-klup
Slender You
Sonja Bakker
UniqueSlim
Weegclub
Weg met de weegschaal
Weet hoe je eet
Weight & Mind
Weight watchers

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.