Vitaslim

VitaSlim is de ideale oplossing om  overtollige kilo's te verliezen, op   volkomen natuurlijke wijze

VitaSlim is de ideale oplossing om overtollige kilo’s te verliezen, op volkomen natuurlijke wijze

Wat is Vitaslim ?

De kracht van de negatieve calorieën, geconcentreerd in één enkele super – afslankende capsule, om een platte buik, sexy heupen en mooie slanke dijen terug te vinden, in slechts enkele dagen.

VitaSlim is de ideale oplossing om overtollige kilo’s te verliezen, op volkomen natuurlijke wijze. Dankzij een hightech methode van koude distillatie (cryodistillatie), zijn zij erin geslaagd de essentiële bestanddelen uit vele groenten, rijk aan negatieve calorieën, te trekken teneinde deze in één enkele superafslankende capsule te verwerken..

Cryodistillatie en Negatieve Calorieën
Het is bekend dat soep om af te slanken zeer doeltreffend kan zijn. Jammer genoeg laat ons haastige leven, ons niet altijd de tijd om elke dag soep van verse groenten te bereiden.

Steunend op deze problematiek hebben eminente specialisten VitaSlim ontwikkeld.

VitaSlim, de superafslanker op basis van negatieve calorieën, geeft u dagelijks alle onontbeerlijke stoffen voor uw lichaam : vitamines, minerale zouten, spoorelementen, antioxidanten…

Om nog doeltreffender te zijn, werd VitaSlim verrijkt met Chroom, dat het gewichts verlies bevordert, terwijl de spiermassa intact blijft. Chroom speelt een belangrijke rol in de spijsvertering van vetten en proteïnen, en bevordert de werking van meerdere enzymen die nodig zijn voor een optimale werking van uw lichaam.

Deze haast “wonder”-capsule zal u helpen om uw reservevetten gemakkelijk en zonder enige moeite te verliezen. Ze verdrijft tevens het vocht uit uw weefsels en ontgift uw lichaam.

Reeds na de eerste 24 uur kan u op uw weegschaal vaststellen dat uw kilo’s beginnen weg te smelten. Na de 1e week zullen de resultaten duidelijk zichtbaar zijn in uw spiegel

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Overige pillen met de tags . Bookmark de permalink.