Voedingswaardetabel – Letter R

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K|L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Product

Eenheid

Kilocalorieën

Eiwitten

Koolhydraten

Vetten

raap
100 gr.
16
0.1
4.0
0.0
raapstelen (gekookt)
100 gr.
20
1.1
4.3
0.2
raapstelen (vers)
100 gr.
27
1.5
5.7
0.3
rabarber
1 stuk
8
0.0
2.0
0.0
rabarber (vers)
100 gr.
21
0.9
4.5
0.2
rabarbermoes
100 gr.
72
1.0
17.0
0.0
raclette fonduekaas
100 gr.
356
25.6
0.0
28.2
radijsjes
100 gr.
20
1.0
4.0
0.0
ramboetan (op siroop, blik)
100 gr.
82
0.7
20.9
0.2
ramboetan (vers)
100 gr.
65
1.0
15.0
0.1
rambol
100 gr.
282
13.0
8.0
22.0
rauwe ham
100 gr.
201
22.9
0.9
13.0
rauwkost (bladgroente)
100 gr.
13
1.2
2.1
0.0
ravioli
100 gr.
113
5.0
12.0
5.0
ree
100 gr.
118
21.4
0.0
3.6
reuzel
100 gr.
900
0.0
0.0
100.0
rib eye (zonder vet)
100 gr.
161
20.1
0.0
8.3
riblap
100 gr.
265
34.0
0.0
14.4
rice crispies
100 gr.
377
6.0
86.0
1.0
ricotta
100 gr.
196
9.5
3.5
16.0
rijst (basmati)
100 gr.
347
7.0
78.5
0.5
rijst (wilde, gekookt)
100 gr.
101
4.0
21.3
0.3
rijst (wilde, ongekookt)
100 gr.
357
14.7
74.9
1.1
rijst (witte kleef-, gekookt)
100 gr.
97
2.0
21.1
0.2
rijst (witte kleef-, ongekookt)
100 gr.
370
6.8
81.7
0.6
rijst (witte snelkook-, gekookt)
100 gr.
114
2.3
24.7
0.3
rijst (witte snelkook-, ongekookt)
100 gr.
371
6.8
81.7
0.6
rijst (zilvervlies)
100 gr.
369
8.9
78.0
2.4
rijst (zilvervlies, gekookt)
100 gr.
111
2.5
23.0
0.9
rijst (zilvervlies, ongekookt)
100 gr.
370
7.9
77.2
2.9
rijstevlaai
100 gr.
255
7.5
31.7
10.9
rijstmeel (bruin)
100 gr.
363
7.2
76.5
2.8
rijstmeel (wit)
100 gr.
366
6.0
80.1
1.4
rijstpap (Danone)
100 gr.
137
3.2
23.2
3.5
rijsttaart
100 gr.
249
5.3
38.0
8.4
rijstwafel
1 stuk
26
0.5
6.0
0.0
rivella light
1 glas
4
0.0
1.0
0.0
rivierkreeft (gekookt)
100 gr.
82
16.8
0.0
1.2
rivierkreeft (vers)
100 gr.
77
16.0
0.0
1.0
rode bessen
100 gr.
24
1.0
5.0
0.0
rode bessen vruchtendrank
100 ml.
56
0.0
14.0
0.0
rode biet
100 gr.
37
1.5
7.6
0.1
rode kool
100 gr.
28
2.0
5.0
0.0
rode kool met appeltjes
100 gr.
50
1.1
9.1
1.0
rog
100 gr.
75
18.0
0.0
0.3
rogge (korrels, droog)
100 gr.
335
14.8
69.8
2.5
roggebrood (donker)
100 gr.
189
5.0
40.0
1.0
roggebrood (donker)
1 snee
90
2.5
20.0
0.5
roggebrood (licht)
100 gr.
197
7.0
40.0
1.0
roggebrood (licht)
1 snee
50
1.7
10.0
0.5
roggemeel (donker)
100 gr.
324
14.0
68.7
2.7
roggemeel (licht)
100 gr.
367
8.4
80.2
1.4
roggemeel (middel)
100 gr.
354
9.4
77.5
1.8
rollade (runder)
100 gr.
167
28.3
0.8
5.7
rollade (varken)
100 gr.
144
22.7
0.0
5.9
rolmops
1 stuk
125
10.0
1.0
9.0
rondo
100 gr.
435
5.5
61.1
18.8
rookvlees
100 gr.
152
22.9
0.6
6.5
rookworst
100 gr.
338
13.0
4.0
30.0
rookworst (light)
100 gr.
248
16.0
1.0
20.0
roomijs
100 gr.
159
4.0
20.0
7.0
roomijs (caramel)
100 ml.
121
1.5
12.0
7.5
roomijs (pecan-caramel)
100 ml.
104
1.5
11.0
6.0
roomijs (stracciatella)
100 ml.
117
1.5
12.0
7.0
roomkaas (60+)
100 gr.
422
20.0
0.0
38.0
roomsoes
100 gr.
248
4.2
33.0
11.0
roquefort
100 gr.
359
19.0
1.0
31.0
rosbief
100 gr.
115
22.0
0.0
3.0
rosti
100 gr.
144
1.9
22.8
5.1
roti (alleen koek)
100 gr.
244
8.2
43.3
4.3
roti (kip)
100 gr.
168
12.1
20.9
4.0
rozebottelsiroop
100 gr.
222
0.0
56.0
0.0
rozijnen
100 gr.
276
2.0
64.8
1.0
rozijnenbrood
100 gr.
255
7.0
50.0
3.0
rubens
100 gr.
327
24.1
0.0
25.6
rum
100 ml.
231
0.0
0.0
0.0
runderbouillon
100 ml.
1
0.0
0.3
0.0
rundergehakt
100 gr.
197
20.0
0.0
13.0
runderlappen (vet)
100 gr.
278
31.0
0.7
16.9
runderpoulet
100 gr.
195
30.8
0.5
7.8
runderrollade
100 gr.
167
28.3
0.8
5.7
rundervink
100 gr.
195
26.0
1.0
10.0
rundvlees (doorregen)
100 gr.
280
31.0
1.0
17.0
rundvlees (gemiddeld)
100 gr.
200
31.0
1.0
8.0
rundvlees (mager)
100 gr.
139
27.0
1.0
3.0
Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.