Weight Care Maaltijdvervangers

weigthcare

Wat is Weight Care

Weight Care zijn maaltijvervangers met weinig calorieeen, 23 vitaminen en mineralen. Verder alle essentiele voedingsstoffen. Je krijgt dus minder calorieën binnen, maar wel alle voedingsstoffen !

Weight Care heeft het ABC Plan ontwikkeld. Dit plan heeft 3 stappen tot een permanente gewichtsbeheersing:

  • Plan A, actief afvallen. Met het Weight Care 5 Dagen Dieet (intensief, 580 kcal of de Luxe, 830 kcal).
  • Plan B, bewust afvallen. Vervang het ontbijt en de lunch door een maaltijd van Weight Care (Maaltijdshake, Maaltijdreep, Drinkmaaltijd, Maaltijdmuesli, Maaltijdpudding en Warme Maaltijd) en neem één lichte maaltijd en eventueel 2 gezonde tussendoortjes (fruit of een Weight Care Tussendoortje)
  • Plan C,calorie controle. Jouw way of life: Je kan en mag alles eten, maar door calorieën te tellen en af en toe gezonde alternatieven te kiezen (bijv. Weight Care Tussendoortjes) blijf je op gewicht en kan je soms ook van wat extras genieten.

De producten van Weight Care
Weight Care heeft diverse maaltijdvervangers en tussendoortjes om de dag mee door te komen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende smaken om te variëren.

Waar kan je Weight Care bestellen
Weight Care is te bestellen bij de drogist.

Wat vinden wij van Tips bij afvallen van Weight Care
Weight Care is te bestempelen als zogenaamd ‘crashdieet’. Het is niet mogelijk om dagelijks een dieet onder de 1.000 kcal. te volgen én toch alle voedingsstofffen (vitamines, mineralen, eiwitten, koolhydraten en vetten) binnen te krijgen. Je zou dit dieet dan ook niet te lang moeten volgen. Gewichtsverlies zal al snel het gevolg zijn van verlies van belangrijke bouwstoffen zoals bijvoorbeeld spierweefsel.

Andere diëten in deze categorie zijn:
Alpha-Omega VoedingsPlan
Babyvoeding dieet
Het BCM Dieet
Be In Shape (Ollyxa)
Biamed
Cambridge
Diet SKN
Ease4Life Proteïnedieet
FitShape
Herbalife
Hollywood Cookie Diet
Prodimed
Prodiet Protëine dieet
Slimfast

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.