XLS Medical

XLS Medical bestaat uit 3 producten: Eetlust Remmer, Koolhydraten Blokker en Vet Binder

XLS Medical bestaat uit 3 producten: Eetlust Remmer, Koolhydraten Blokker en Vet Binder

Wat is XLS Medical

Dit product bestaat uit 3 deelproducten:

  1. – XLS Medical Eetlust Remmer
  2. – XLS Medical Koolhydraten Blokker
  3. – XLS Medical Vet Binder

XLS Medical Medical Eetlust Remmer
Zorgt voor een verzadigd gevoel. Het bevat het ingredient Redusure, een vezelcomplex wat opzwelt als het in aanraking komt met water (een soort natuurlijke maagballon).

XLS Medical Koolhydraten Blokker
Bevat glycoproteïnecomplex (PhaseLite). Dit ingrediënt zorgt ervoor dat koolhydraten minder snel door het lichaam worden opgenomen (tot wel 66 %).

XLS Medical Vet Binder
Bevat een ander vezelcomplex genaamd Litramine en diverse vitaminen. Deze ingrediënten nemen maximaal 27,4% vet op, waardoor dit niet kan worden opgeslagen door het lichaam. Ook zorgen de vezels net als de eetlustremmer voor een verzadigd gevoel.

Hoe kan je hiermee afvallen ?
XLS Medical is geen wondermiddel. Het product helpt de schade te beperken, die je oploopt doordat je meer koolhydraten en vetten eet, dan noodzakelijk is. Wil je echter op een juiste en blijvende manier afslanken, dan is het verstandig om jouw eetpatroon aan te passen en meer te gaan bewegen. Met deze producten kan je ervoor zorgen om, op de momenten dat je tijdelijk meer eet dan je zou willen, de schade enigszins te beperken.

Meer bewegen
30 % van de resultaten die je boekt als je goed wilt afvallen wordt bereikt door te bewegen. Zoek een vorm waar je je prettig bij voelt en zoek een trainingsmaatje. Een snelle verbranding bereik je door intervaltraining te doen. Een hogere verbranding in rust bereik je als je spierweefsel opbouwt door middel van krachttraining. Met de bewegingscalculator kan je berekenen hoeveel calorieën je verbrandt met welke sport.

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Overige pillen met de tags . Bookmark de permalink.