Belly Bandit buikband

De Belly Bandit wordt gedragen door vrouwen die net zijn bevallen

De Belly Bandit wordt gedragen door vrouwen die net zijn bevallen

Wat is de Belly Bandit buikband

De Belly Bandit wordt gedragen door vrouwen die net zijn bevallen. Naast allerlei andere functies zorgt de Belly Bandit ervoor dat je centimeters zult verliezen en zwangerschap striae vermindert.

Hoe werkt de Belly Bandit
De Belly Bandit is een band dat je op je lichaam draagt. Door het dragen van de band neemt de moeder automatisch een rechte rug aan. Hierdoor train je je buik, je rug en je benen.

Al na 3 dagen na de bevalling kan de Belly Bandit worden gedragen. Het is geschikt voor alle vrouwen die willen herstellen van de bevalling en deze vervolgens zes tot acht weken te dragen. Dit heeft als extra voordeel dat je rustig aan kunt blijven doen de eerste weken van de zwangerschap.

Is de werking van de Belly Bandit wetenschappelijk bewezen
Ook artsen bevestigen dat de Belly Bandit ervoor zorgt dat de buik sneller herstelt. Hierbij maakt het niet uit of er sprake is van een gewone bevallint of van een keizersnede. Eén van de artsen die de Belly Bandit adviseert is Doctor Jay uit de Verenigde Staten.

Waar kun je de Bally Bandit bestellen
Belly Bandit is via verschillende internetsites te bestellen. Stuur ons een e-mail als je meer informatie wilt of de goedkoopste aanbieder zoekt.

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Na de zwangerschap met de tags . Bookmark de permalink.