Cryolipolyse via de Zeltiq methode

Cryolipolyse via de Zeltiq methode

Wat is Cryolipolyse (Zeltiq Procedure)

Cryolipolyse (Zeltiq Procedure) is een nieuwe techniek om ongewenste vetrolletjes te verwijderen die met sporten of dieet maar niet willen verdwijnen.
Het gaat dus niet om het afvallen, maar om het verwijderen van kleine hoeveelheden vet op selectieve plaatsen als buik, benen, billen en taille.

Zeltiq Procedure

Dermatologen van de befaamde Harvard Medical School ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere weefsels. Ze ontwikkelden de speciale techniek Cryolipolyse om vetcellen te verwijderen zonder het omringende weefsel en de huid te beschadigen. De dermatologen ontwikkelden samen met Zeltiq Aesthetics Inc. een apparaat dat vetcellen koelt en laat verdwijnen. De Cryolipolyse behandeling wordt daarom ook wel de Zeltiq procedure genoemd.

Tijdens de Zeltiq procedure koelt een speciale applicator de vetcellen op specifieke plaatsen op het lichaam. Door de gecontroleerde koeling verdwijnen vetcellen en zal de vetlaag geleidelijk verminderen. De vetcellen worden door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd, net zoals dat gebeurt met vet uit onze voeding. De Zeltiq procedure is een goed alternatief voor liposuctie. Met liposuctie kan weliswaar in een behandeling meer vet worden verwijderd, maar het beschadigt ook de omringende weefsels en de huid. Liposuctie is een zware ingreep, vaak onder narcose en met een pijnlijke herstelperiode

De behandeling duurt gemiddeld 2 uur, afhankelijk van de te behandelen zones. U voelt geen pijn of irritatie. U kunt comfortabel ontspannen of zelfs een boek lezen. Ook van napijn of een herstelperiode is geen sprake. Na de behandeling kunt u normale activiteiten direct weer hervatten.

Een enkele behandeling geeft al een goed merkbaar resultaat. Doordat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten, zal het resultaat het best te zien zijn 2-4 maanden na een behandeling.

Andere diëten in deze categorie zijn:
Abiliti
Acupunctuur
Bloedgroepdieet
Botox
Immogenics
Lipolyse
Liposuctie (liposculptuur)
Luxopunctuur
Maagballon
Maagband
Maagverkleining (scopinaro)
Proslimelt
Small Bite
TLC Dieet
Ultrashape

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Medische ingrepen met de tags . Bookmark de permalink.