Herbalife lanceert nieuwe productlijn

Herbalife Producten

Herbalife lanceert nieuwe productlijn, genaamd Herbalife24

Herbalife heeft een nieuwe productlijn gelanceerd, genaamd Herbalife24. Deze productlijn is speciaal bedoeld voor sporters. Hiermee bewijst Herbalife dat het niet slechts producten voor de slanke lijn produceert.

Herbalife24 zorgt voor een optimale voorbereiding, training en herstel na het sporten en is ontwikkeld volgens laatste wetenschappelijke inzichten. Daarbij voldoen de producten aan alle anti dopingrichtlijnen.

De rol die voeding speelt bij het sporten wordt vaak onderschat. Net als bij normaal functioneren heeft het lichaam gezonde voeding nodig bij het sporten. Elke sporter heeft hierbij een andere samenstelling nodig.

Herbalife
Herbalife
is wereldwijd bekend als leverancier van gezonde voeding met miljoenen tevreden klanten in meer dan 70 landen. Ook op sportgebied is Herbalife al langere tijd actief. Zo is Herbalife voedingssupplier van FC Barcelona, Ajax, Vitesse en Excelsior. Maar ook diverse individuele nationale en internationale kampioenen, gebruiken de nieuwe sportvoedingslijn.

Herbalife Sportvoeding
Elke sporter is anders en heeft een andere focus (duursport, krachttraining of een combinatie). De samenstelling van de producten wordt samen met de Herbalife coach bepaald.

Ga voor meer informatie naar Herbalife

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.