Immogenics

Immogenics is een dieetadvies op basis van een bloedproef

Immogenics is een dieetadvies op basis van een bloedproef

Wat is Immogenics

Immogenics is een dieetadvies op basis van een bloedproef.

Volgens de filosofie van Immogenics wordt overgewicht veroorzaakt door een ontstekingsreactie die rechtstreeks met verkeerde voeding te maken heeft. Onverteerde voedseldeeltjes zouden in de bloedbaan komen en het immuunsysteem stimuleren, waardoor het hormoon insuline zijn werk niet goed kan doen. Daardoor zou de glucose uit het bloed niet worden gebruikt als brandstof, maar worden opgeslagen in de vetcellen, met als gevolg overgewicht.
Tegen betaling kan er bloedonderzoek worden gedaan om aan te tonen van welke voedingsmiddelen iemand dik wordt. Deze moeten dan 6 tot 8 weken volledig uit de voeding worden weggelaten. Daarna mogen ze weer voorzichtig worden geïntroduceerd. Tegen betaling kan verdere begeleiding worden verkregen, onder andere van een diëtist.

Hoe werkt Immogenics
Het afslankadvies van Immogenics behelst ongeveer het volgende. Het bloed wordt getest op 115 voedingsmiddelen. Zo wordt bepaald welk voedsel ontstekingsreacties in het lichaam veroorzaakt. Daar zou men dik van worden. Een persoonlijk advies schrijft voor wat beslist wel en wat, vanwege een te hoge ontstekingsactiviteit, beslist niet mag worden gegeten.

Andere diëten in deze categorie zijn:
Abiliti
Acupunctuur
Bloedgroepdieet
Botox
Cryolipolyse (Zeltiq methode)
Lipolyse
Liposuctie (liposculptuur)
Luxopunctuur
Maagballon
Maagband
Maagverkleining (scopinaro)
Proslimelt
Small Bite
TLC Dieet
Ultrashape

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Medische ingrepen met de tags . Bookmark de permalink.