Linda de Mol en Paul de Leeuw gaan samen afvallen

Vorige week kondigde Linda de Mol al aan dat ze weer gaat afvallen en dat ze social media in zal zetten om gemotiveerd te blijven en het vol te houden.

Via vlogs, facebook (www.facebook.com/LINDA.lijnt/) en de website www.linda.tv zal ze 6 weken lang haar gewicht bij houden en wekelijks haar ervaringen delen.

Linda de Mol en afvallen
Linda de Mol heeft in het verleden vaker een poging gedaan om succesvol af te vallen. Door middel van een streng regiem én een personal trainer lukte het haar tot nu toe altijd om er strak en slank uit te zien.
Op een bepaald moment echter vond zij het welletjes en kon ze niet meer de motivatie opbrengen van vooral het intensieve sporten.

Gezien haar levensstijl houdt dat blijkbaar toch in dat zij het niet volhoudt om een gezonde BMI te behouden.

Paul de Leeuw doet mee
Paul de Leeuw heeft nu aangekondigd dat hij met Linda de Mol mee gaat doen. Volgens hem is dit de enige manier om succesvol de strijd aan te gaan tegen de overtollige kilo’s en is dit een mooie stok achter de deur om het afvallen ook daadwerkelijk vol te houden.

Elke keer als Linde de Mol haar nieuwe gewicht toont, zal ook Paul de Leeuw zijn gewicht aan Nederland laten zien.

Hoe Paul de Leeuw de strijd aangaat vertelt hij er niet bij. Wel zegt hij dat hij niet wil worden afgebeuld door Carlo Lens (personal trainer). Daarvoor in de plaats zal hij een eigen cardio training volgen.

Bloedgroep dieet

Een paar jaar geleden is Paul de Leeuw al eens 12 kilo afgevallen met een dieet dat sterk lijkt op het bloedgroep dieet: Door middel van een analyse van zijn bloedgroep werd door een Duitse arts bepaald wat hij wel en niet mocht eten.

Hoewel het dieet in eerste instantie een succes leek, is het Paul de Leeuw dus niet gelukt om zijn gewicht onder controle te houden

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.