Margriet Streep je Slank

Streep je Slank

Wat is Streep je Slank

Het dieet van het blad "Margriet"

Hoe werkt Streep je Slank
Streep je Slank is gebaseerd op de basisprincipe: Gezond en normaal eten, zonder honger met maximaal 1.300 kcal.

U houdt dagelijks in uw persoonlijke tabel bij wat u heeft gegeten, gedronken en bewogen. Deze tabel bestaat uit 6 groepen (bijvoorbeeld ‘zuivel & zo’ en ‘groente en fruit’) met vakjes. Alle voedingsmiddelen zijn vertaald in vakjes, waarbij 1 vakje staat voor 10 kcal.

Wanneer u op dieet bent met Streep-je-Slank krijgt u dagelijks 130 vakjes (1300 kcal.). U kunt normaal eten, heeft geen honger en er is ruimte voor lekkere dingen. U heeft dus niet het idee op dieet te zijn.

Onder Eet-je-Slank krijgt u dagelijks slanke recepten voor ontbijt, lunch en diner. Deze recepten passen binnen uw op dieet programma, maar u kunt ze ook gemakkelijk bereiden voor de rest van uw gezin. U hoeft dus niet apart te koken en heeft ook hierdoor niet het idee constant op dieet te zijn. Bovendien geeft een diëtiste dagelijks een handige tip voor als u op dieet bent.

Onder Beweeg-je-Slank vindt u bewegingsoefeningen. Bewegen is immers van groot belang wanneer u op dieet bent. Verder krijgt u dagelijks een tip van bewegingsdeskundige Jan Stappenbelt.

Op dieet betekent ook tijd voor ontspanning. Onder Denk-je-Slank vindt u uit- en relaxtips, een ontspanningsaanbieding voor bijvoorbeeld de sauna en tips van Margriet-psycholoog Annette Heffels die u helpt op dieet te blijven.

Wilt u praten met andere vrouwen die willen afvallen ? Bezoek dan het forum. En heeft u vragen over op dieet zijn? Stel deze dan op het on-line spreekuur aan één van de deskundigen.

Wanneer u uw streefgewicht heeft behaald en niet meer op dieet wilt, kunt u van programma wisselen. U kiest dan eenvoudig voor het op-gewicht-blijven-programma en voorkomt dat u in de toekomst weer op dieet moet.

(Bron: www.streep-je-slank.nl)

Andere diëten in deze categorie zijn:

Afvallen in balans
Bailine
Balans Slankclub
Ben Fit
Boddieplan
Bodyclinics
Body Control
Bodymince
Curves Fitnesscentra
Diëtist(e)
Diplan
Doxys Online Voedingscoach
Dream Line
EGA Nederland
Gewichtsconsulent(e)
Herbalife
Karin de Zoete Gewichtskliniek
Ladyline
Mentale Dieet Plan
Metabolic Balance
New Figure
NewFysic
New Habits
NewNrgy Online
Previtas (Dr. Frank dieet)
Slank-klup
Slender You
Sonja Bakker
UniqueSlim
VirtuaGym
Weegclub
Weg met de weegschaal
Weet hoe je eet
Weight & Mind
Weight watchers

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.