Sculptor Body Massager

Sculptor Body Massager

Wat is de Sculptor Body Massager

De Sculptor Body Massager is een een trainings- en massageapparaat. Je traint je spieren (buikspieren, billen, dijen, kuiten en onderzijde van de bovenarmen) terwijl je ondertussen wordt gemasseerd.

Hoe werkt de Sculptor Body Massager
De Sculptor Body Massager heeft een instelbare snelheid, waardoor je kunt kiezen uit meerdere standen. Zo kan je kiezen uit een zachte massage of een intense training.

De Sculptor Body Massager bevat 3 hulpstukken:

Sculptor Body Massager General Massage Head
Dit hulpstuk zorgt voor een zachte massage.

Sculptor Body Massager Wave Head
Verwijdert overtollig vet en cellulitis.

Sculptor Body Massager Roller Ball Head
Heeft 8 draaiende kralen die uw vetcellen aanpakt

Bodysculptor is vooral een moderne en efficiënte afslankende techniek. De therapie combineert de efficiëntie van lage frequentiegolven ( ELF of extreme low frequency, < 100Hz ) met de weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie. Deze golven zijn absoluut onschadelijk voor de huid en het lichaam. Bodysulptor laat toe om op quasi selectieve manier de vetmassa te verminderen. De specifieke golflengte stimuleert namelijk de biologische mechanismen van de lipolyse (ons natuurlijk vetverbrandingssysteem), Onder het effect van de bio magnetische golven van de BodySculptor exCell+ worden de vrije vetzuren die gestockeerd zijn onder vorm van triglyceriden in de vetcellen (de adipocyten); progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd door een efficiënte drainage. Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones maar kan elke probleemzone gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijk behoeften zal de BodySculptor ageren op zowel gelaat en kin, heupen, taille, armen, dijen, kuiten, knieën en buik Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen, het lichaam verliest haar silhouet (vorm) en kleine uitzakkingen verschijnen … Inderdaad, niemand ontsnapt aan het fenomeen van verslapte huid zowel slanke als minder slanke vrouwen. De levensstijl speelt een belangrijke rol hierin maar ook veelvuldig afvallen, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap, en een tekort aan hydratatie zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastine vezels ondermijnen. Deze staan in voor de huidspanning en textuur. Een kuur met de BodySculptor exCell+ verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging. Bodysculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid en dit zowel op het niveau van het lichaam als van het gelaat, kin en nek en duidelijk vermindering van cellulite.

Bodysculptor zorgt ook voor een ontgifting van het lichaam.

Dit is de oplossing om af te slanken. Een bovendien gericht op alle lichaamszones.

Het is dus uitermate geschikt voor vrouwen maar tevens voor mannen die willen afvallen. Op leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overtuigend. Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

Andere fitnessapparaten in deze categorie zijn:
Ab Circle Pro 12
Ab-Coaster
Ab-Doer
Ab-energizer
AbTronic (en X2)
Cardio Twister
Zumba

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Thuis Fitness met de tags . Bookmark de permalink.