Voor 2 personen
Ingrediënten:
- 175 gram pasta, bijv tagliatelle of parfalle
- 300 gram broccoli
- 1 vleestomaat
- 100 gram halfvolle kwark
- 100 gram gekookte mosselen
- 100 gram garnalen
- 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding
Kook de pasta in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes en snijd de stelen in stukjes.
Kook de broccoli de laatste 5 minuten met de pasta mee.
Ontvel de tomaat en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Roer de stukjes tomaat en een paar lepels kookwater van de pasta door de kwark.
Giet de pasta met de broccoli af en schep het kwarkmengsel, de mosselen en de garnalen erdoor.
Warm het geheel al roerend snel door en maak het op smaak met peper en een beetje zout.
Strooi de Parmezaanse kaas aan tafel er over.
Voedingswaarde per portie
Energie 520 kcal,
Eiwit 39 gram,
Koolhydraten 69 gram,
Vet 10 gram,
Verzadigd vet 5 gram,
Vezels 8 gram