Ultrashape

Ultrashape

Wat is Ultrashape

Ultrashape is de nieuwste trend op het gebied van het verwijderen van vet en biedt een veilig alternatief voor liposuctie.

Met behulp van ultra-geluid wordt de celwand van de vetcel vernietigd. Het vet wordt opgenomen in het lichaam waar het dezelfde weg volgt als het vet uit het voedsel.

Na één behandeling vermindert de lichaamsomtrek met gemiddeld zo’n 2-3 cm. Het aantal behandelingen bedraagt doorgaans 3.
De behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur en na de behandeling kunt u gewoon weer verder met uw dagtaken, zonder dat er sprake is van een herstelfase die zich kenmerkt door pijn, ongemak en langdurig herstel. Omdat het ultrageluid zich uitsluitend op vetcellen richt, zal er geen schade ontstaan aan overige weefsels zoals huid, bindweefsel, zenuwen of bloedvaten.

De behandelingen van Ultrashape worden uitgevoerd door hiervoor opgeleide specialisten.

De behandeling vindt plaats na het intakegesprek met de arts.
Als de arts geen redenen ziet om u niet behandelen, zal een afspraak met u worden gemaakt .
Het te behandelen gebied zal worden afgetekend en afgeplakt. U zult er niets van voelen en er zijn geen blauwe plekken of zwellingen na de behandeling. Er kan roodheid ontstaan van de huid op de plaats van de behandeling maar dat zal binnen enkele uren verdwijnen.

Andere diëten in deze categorie zijn:
Abiliti
Acupunctuur
Bloedgroepdieet
Botox
Cryolipolyse (Zeltiq methode)
Immogenics
Lipolyse
Liposuctie (liposculptuur)
Luxopunctuur
Maagballon
Maagband
Maagverkleining (scopinaro)
Proslimelt
Small Bite
TLC Dieet

[WPCR_INSERT]

Dit bericht is geplaatst in Medische ingrepen met de tags . Bookmark de permalink.